Toestemming plaatsing foto’s en namen

Er is de laatste tijd veel nieuws geweest over de nieuwe Privacywetgeving. Je hebt ze vast ook wel ontvangen, die mailtjes van bedrijven dat ze een nieuwe privacyverklaring hebben en sommige hebben ook toestemming gevraagd of ze hun nieuwsbrief mogen blijven sturen.

HSV de Lichtstad moet ook aan deze wet voldoen en wij hebben een nieuwe privacyverklaring. Wij versturen geen nieuwsbrieven. Maar op onze website en social-media-accounts kun jij en/of je hond met enkele gegevens zichtbaar zijn. Hieronder een link naar diverse specifieke pagina’s en social-media-accounts:

Volgens de wet op de Privacy hebben we je toestemming nodig om deze foto’s met naam en toenaam te plaatsen. Heb je kinderen en komen zij ook op de club, dan kan het zo maar zijn dat zij ook op foto’s staan die gepubliceerd worden. Wat we je willen vragen is om aan te geven wat HSV de Lichtstad wel en niet van jou (en je kinderen) mag plaatsen op onze site en op Facebook.

Tijdens evenementen zoals examens worden ook foto’s gemaakt door ons en door anderen. Wij zijn als HSV de Lichtstad niet verantwoordelijk voor de foto’s die door derden met of zonder je toestemming worden geplaatst.

Alvast bedankt voor het invullen van onderstaand formulier!

[CONTACT_FORM_TO_EMAIL id=”4″]